مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مدارک شناسایی ساکنان مجتمع مسکونی

با درود بنده مدیر یک مجتمع 44 واحدی هستم و از ساکنان و مالکان خواسته ایم که رونوشت کارت ملی و شناسنامه را ارئه نمایند و در فرمی هم خواستیم که مشخصات شناسنامه ای و آدرس محل کار و شماره تلفن ضروری و تعداد ساکنان و شماره پلاک خودرو خود را که در پارکینگ مجتمع وارد می شود را وارد کنند و تعدادی از ساکنان ایراد گرفته اند که این مصوبه هیات مدیره ایراد قانونی دارد؟
راهنمایی بفرمائید. ممنونم

پاسخ ها :

زهرا  استيري

سرکار خانم زهرا استيري :

سلام. جايي در قانون مشاهده نكردم كه قانونا نياز به دريافت چنين مدارك و مشخصاتي باشد. در مواردي كه نياز به ابلاغ داشته باشيد آدرس قسمت اختصاصي يا آدرسي كه خود مالكين تعيين كردن كفايت مي كند.