مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ قرار نهایی و تصمیم نهایی دادسرا

سلام برای همسرم یک پیامک اومده در قرار نهایی و تصمیم نهایی از دادسرا یعنی چی و به چه معناست حدودا 7ماه پیش همسر با یکی از همسایه ها درگیر لفظی میشه و طرف شکایت میکنه ولی همسرم پشت ماجرا رو نگرفت تازه امروز بهش پیام اومده قرار نهایی و تصمیم نهایی باید چه کار کنه ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
تصمیم نهایی دادسرا یا جلب دادرسی و کیفرخواست است که دراینصورت پرونده جهت رسیدگی به دادگاه کیفری دو ارسال میگردد ، و یا اینکه منع تعقیب و موقوفی تعقیب است ،به هرحال باید تا ابلاغ قرار نهایی در سامانه ابلاغات الکترونیکی (ثنا) صبر کنید ، همچنین میتوانید از طریق سامانه cms به نشانی adliran.ir قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص عادی نیز از،قرار نهایی دادسرا مطلع شوید .
موفق باشید