مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ قرار نهایی

با سلام پرونده من به بازپرسی7 رفته و بعد از یکسال در روند پرونده خواندم که در مورخ 1402/7/5قرار نهایی صادر شد ودستور قضایی مبنی بر ارسال پرونده به مرجع ذی صلاح در تاریخ 1402/7/10صادر گردید
ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه مورخ 1402٫7٫5برای آقای....صادر شد
ابلاغیه مربوط به آقای ....ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
در تاریخ 1402٫7٫18وقت نظارت به لحاظ،ناقص بو دن پرونده تجدید و برای تاریخ 1402٫8٫18تعیین گردید
حالا سوالم اینه 1- چرا بمن ابلاغ نشده من اینها رو در روند پرونده خواندم فقط به شاکی ابلاغ شده
2- چه مرجعی گفته پرونده ناقص میباشدوبرای تجدید 3_ چون ابلاغیه برای من ابلاغ نشده نمی‌دونم در قرار نهایی چه رایی داده شدهر خلاصه پرونده هم نوشته شده پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1402٫8٫17 میباشد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور قرار منع تعقیب به هر دو طرف ابلاغ می شود و اگر قرار جلب به دادرسی صادر شود پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال می شود.