مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد _ سختی کار

سلام ، بنده خانم 45 ساله که 20سال تمام با عنوان شغل پرستاری با پرداخت بیمه تامین اجتماعی سابقه دارم ( 2سال پرستاری در بیمارستان خصوصی و 8سال استخدام رسمی بیمارستان دولتی و 10سال رسمی در بیمارستان روان پزشکی در ارتباط با بیماران روان)، فعلا هم مشغول کار با بیماران روان هستم. آیا شرایط سخت و زیان آور را دارم ؟ سنوات ارفاقی چقدر؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

باه دارید مشاغل سخت محسوب میشود ولی هنگام بازنشستگی باید پیگیر باشید و الان هم پیگیری کنید که ابلاغ شما در بخش روانپزشکی و مشاغل سخت باشد نیاز به مشاوره تلفنی دا ید