مشاوره حقوقی رایگان - با سلام. موضوع ماده 28 قانون بازنشستگی پیش از موعد

بنده 27 سال سابقه بیمه دارم . در یکی از شرکتهای تابعه سازمان منطقه ازاد کیش از سال 75 کار می کنم. با توجه به ماده 28 برنامه 5 ساله ششم توسعه میتوانم از بازنشستگی پیش از موعد بهره مند شوم. ممنونم از راهنمایی که میفرمایید. شعبه تامین اجتماعی کیش اظهار میدارن که منتظر ابلاغ دستو العمل از ستاد هستن .
با تشکر

پاسخ ها :

بابک  پورقهرمانی کل تپه

جناب آقای بابک پورقهرمانی کل تپه:

سلام.در تخصص اینجانب نیست با همکار دیگری صحبت شود.

زینب جوام

سرکار خانم زینب جوام :

با سلام اگر استخدام رسمی هستید باید 55 سال سن برای بازنشستگی پیش از موعد داشته باشید.