مشاوره حقوقی رایگان - درباره سوء پیشینه سرقت

سلام. من سال 93 به جرم مشارکت در سرقت یک ماه بازداشت به زندان رفتم و بعد اون قاضی 6 ماه تعلیقی به من داد. الان بعد گذر این چند سال سابقه محسوب میشه؟ چون برای کار کردن نیاز به سوء پیشینه دارم. ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه در مدت تعلیق ،مرتکب بزهی نشده باشید ،از سجل کیفری شما پاک شده است و سابقه کیفری محسوب نمیشود .
موفق باشید