مشاوره حقوقی رایگان - ارسال عکس شناسنامه به صرافی

من به یکی از صرافی های ارز دیجیتال که معتبر است عکس سلفی شناسنامه،خودم،کارت بانکی بنام خودم و یک برگه که در آن ذکر کرده بودم حسابم را در اختیار کسی قرار ندهم و اگر قرار دادم تمام عواقب پولشویی و مواردی از این قبیل به عهده ی من است و با ذکر تاریخ برای آنها فرستادم ولی بدلیل سن کم احراز هویت من قبول نشد. من کارت را گم کردم و کارت جدیدی گرفتم با تاریخ جدید.میخاستم بدونم مشکلی برای من بوجود می آید یا نه.
همچنین اگر صرافی معتبر نباشد چه میشود؟
در آن موقع 18 سال را تمام نکرده بودم.

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . با توجه به تعویض کارت بانکی و رمز و CVV2 مشکل کارتی ندارید. در ثانی اطلاعات بسیاری از مردم به دلایل مختلفی به خاطر بی نظمی موجود در تعاملات اقتصادی ، دست افراد و اشخاص حقوقی مختلفی مانده. اگر زیاد حساس هستید اسکرین شات ارسال مدارک را نگه دارید تا معلوم شود به چه دلیلی تصویر مدارک را ارسال کرده اید. در کل ، صرافی ها عموما قابل اعتماد هستند مشکلی نیست.