مشاوره حقوقی رایگان - عرصه و اعیان

سلام
در سایت های ثبت املاک عرصه و اعیان مطرح می شه خانه های تک طبقه حیاط دار آیا عرصه و اعیان محسوب می شن؟
اپارتمان نشین ها چی؟ یا خانه های چند طبقه ؟ عرصه خالی آیا فقط زمینی که هیچ بنایی نداره می شه؟ و اعیان فقط یک واحد از اپارتمان؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . هر اعیانی در یک مجتمع ساختمانی سهمی ار عرصه دارد و اگر در زمین فقط یک ساختمان باشد کل عرصه به همان واحد تعلق دارد.
مگر اینکه کسی فقط عرصه یا فقط اعیان را خرید و فروش کند یا اینکه عرصه متعلق به اوقاف و اعیان مال مردم باشد. ولی معمولا اعیانی با سهمی از عرصه معامله می شود هرچند در قرارداد اسمی از عرصه نیاید