مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل تک واحدی به دو واحدی

با سلام و عرض احترام
ما 4 نفر با مشارکت هم اقدام به ساخت یک آپارتمان 4 طبقه ی تک واحدی کردیم و هر 4 نفر سهم مساوی از زمین داریم. مالک واحد طبقه ی آخر واحد خود را به دو‌ واحد تبدیل کرده. برای مخارج مشاعات مثل خرید اسانسور و یا شارژ به اندازه ی یک واحد سهم میگذاشت و ما هیچ هزینه ای بابت واحد اضافی از او دریافت نکردیم. ولی حالا که نوبت به پایانکار و تفکیک پارکینگ هاست ادعای دو پارکینگ و انباری دارد و شهرداری هم میگوید حتما باید به واحد اضافی پارکینگ تعلق بگیرد. که در این صورت بخشی از سهم ما به رایگان به شخص دیگری تعلق میگیرد و هیچ کدام از سه مالک دیگر راضی به این کار نیستیم.لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

تبدیل تک واحدی به دو واحدی اختصاص پارکینگ در ساختمان اختصاص انباری در ساختمان