مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش خون در پزشکی قانونی برای طلاق

سلام خدمت کارشناسان محترم. من میخواستم بدونم وقتی قاضی پرونده طلاق میگه برای صدور طلاق نامه باید زن بره پزشکی قانونی برای آزمایش خون که عدم بارداری ثابت بشه. خب زن باید چندماهه باشه تا پزشکی قانونی متوجه بشه این خانم بارداره یا خیر. باید اون فرد باردار چندماهه باشه که پزشکی قانونی تشخیص بده فرد بارداره یا خیر؟ لطفاااا هرچه سریعتر پاسخ بدین. ممنونم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تشخیص پزشکی فانونی یا بارداری است یا عدم بارداری و‌ارتباطی به ایام و مدت ندارد