مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست

با سلام
کارمند بانک و حدود 10سال مسئول شعبه بودم درپایان سال 1395شعب به دلایلی جابجا شد و حکم بنده را از مسئول شعبه به متصدی امور بانکی تنزل دادند و به شعب دیگری که خودم حدود 3سال مسئول آن بودم منتقل شدم.
لازم به ذکر است هیچ گونه سابقه تخلفاتی ندارم و بارها توسط مدیریت بانک هم تشویق شدم و نمره ارزشیابی که توسط مدیریت صادر می شود در حد عالی می باشد.
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

با تقدیم نهایت ادب و احترام

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
تنزل به هر حال نیازمند رسیدگی دارد و بایستی در مرجع ذی صلاح مانند دیوان پیگیری کنید