مشاوره حقوقی رایگان - سود مشارکت وام مهر

سلام. واحدی را که دارای وام مهر بوده فروخته و در همان ساختمان با همان شرایط وام ، واحدی را خریدم. هنگام قرارداد هم تعاونی حرفی از سود مشارکت نزده. ولی بعدا مشخص شد هر دو واحد سود مشارکت داشته. در مبایعه نامه هم ذکر شده پرداخت اصل و سود وام به عهده خریدار است. حالا پرداخت این سود در این دو معامله به قانونا و شرعا عهده کیست. اگر به عهده فروشنده یعنی اینجانب باشد پس با خرید یک واحد بنده دوتا سود مشارکت دادم؟ یکی واحد فروخته شده یکی واحد خریداری شده

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. به جهت شرعی نمیدانم . ولی از نظر قانونی تعهد و پذیرش پرداخت اصل و فرع وام یک توافق قانونی است.