مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه توسط اداره کل بازرسی و نظارت

اینجانب از تاریخ 16/10/1375 به صورت قراردادی پاره وقت به استخدام اداره کل بازرسی و نظارت استان ..... درآمدم و بر اساس قراردادهای تنظیمی با کمترین حقوق و مزایا به مدت 5 سال و 7 ماه و15 روز مشغول خدمت بوده و و آن اداره لیست بیمه برای بنده ارسال نکرده و این مدت را بدون بیمه کار کردم و هر بار که نسبت به این موضوع اعتراض می کردیم ، متاسفانه تهدید به اخراج می نمودند تا نیمه سال 1381 که با اداره کل بازرگانی وقت ادغام شدم و تبدیل وضعیت از پاره و قت به تمام وقت گردیدم. همچنین حقوقم را به حساب قرض الحسنه بانک ملی شعبه شهرکرد به شماره حساب .... واریز می شد. نمونه قراردادها و فیش های واریزی را دارم . لذا خواهشمند است راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عدم پرداخت بیمه کارمند بیمه کارمند بیمه