مشاوره حقوقی رایگان - شكايت اخراج از کار

سلام. در سال ٧٣ از طريق آزمون به عنوان كارمند آزمايشي رسمي به عنوان كارشناس در آزمايشگاه استخدام شدم. بعد از سه سال و پنج ماه به من و يكي از كارمندان رسمي تهمت و افتراي سرقت زدند كه بعدا از طريق دادگاه ما تبرئه شديم. بعدا بدون اين كه من بعد دو سال اول خدمتم بايد رسمي ميشدم در يک روز حكم آزمايشي رسمي من را تبديل به پيماني و بلافاصله بعد از یک روز به قراردادي و مجددا بعد از يک هفته حكم اخراج من را صرفا به خاطر لج بازي رئيس مركز كه الان نيز تابعيت كانادا رو گرفته و اون جا زندگي ميكند صادر كردند. در مراجعات متوجه شدم كه حتي حق بيمه من را نيز واريز نكرده اند. آيا من ميتوانم الان ادعاي شكايت از علوم پزشكي و مركزي كه در اون جا كار كرده بودم را بنمايم؟ آيا هزينه وكيل براي اين كار خيلي سنگين تمام ميشود؟ ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد. در ضمن حق ادعاي حيثيت براي من محفوظ هست يا نه؟ چرا كه اين تهمت و افترا باعث ضرر هاي فراوان هم از نظر ادامه تحصيل هم مالي و هم آبرو براي من شده هست.

پاسخ ها :

شکایت اخراج از کار عدم پرداخت بیمه کارمند اعاده حیثیت تهمت سرقت افترا بیمه تهمت