مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص اتهام متهم کیفرخواست صادر گردید

سلام تمامی وکلای گرامی من شاکی یک پرونده هستم من به سامانه روند کار پرونده را مراجعه کردم 1 نوشته نسبت به شکایت شما علیه ....... مبنی بر کلاهبرداری طی شماره در تاریخ جلب به دادرسی صادر شد 2 نوشته در خصوص اتهام متهم به شماره مورخ کیفر خواست صادر گردید 3 نوشته نامه صادره به شماره با موضوع ارسال پرونده گیرنده مدیر دفتر کل دادگستری اهر ثبت گردید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
چنانچه پس از رسیدگی در دادسرای عمومی ، متهم گناهکار تشخیص داده شود ،پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری ارسال میگردد تا دادگاه اقدام به رسیدگی و صدور حکم کند .
شما باید اا زمان ارجاع پرونده به یکی از شعب دادگاه کیفری و ارسال ابلاغیه وقت رسیدگی صبر کنید.
موفق باشید