مشاوره حقوقی رایگان - نارضایتی همسایه ساختمان همجوار از محل پارک بنده در جلوی ساختمانم

وقت بخیر.
بنده ماشین خود را دقیقا چسبیده به ورودی ساختمان محل سکونت پارک میکنم. و هیچ مشکلی با ساکنین ساختمان خودمان ندارم.
ساختمان بغلی دو درب دارد.ضمنا هر دو ساختمان شمالی جنوبی هستیم.یکی از ساکنان ساختمان بغلی،اصرار به استفاده از درب فرعی دارد.با توجه به اینکه فاصله من با درب فرعی آنها نزدیک به هشت متر میباشد و به راحتی با یک فرمان میتوان عبور و مرور کرد،خانم راننده مدعی است چون نمیتواند مثل گذشته صاف بیاید و صاف برود،من سد معبر کرده ام.این مساله در حالی است که سایر مالکین ساختمان بغل،حتی در صورت استفاده از درب فرعی به راحتی عبور و مرور میکنند.
راننده فوق الذکر هیچگونه از توضیحات بنده را قبول ندارد.لطفا بفرمایید حق قانونی با چه کسی است؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه پارک خودرو جلوی درب همسایه که ایجاد مزاحمت نماید محل ایراد بوده واگر ایجاد مزاحمت توسط کارشناس اثبات گردد قابل تعقیب خواهد بود

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
اگر به راحتی عبور و مرور امکان داشته باشد شما حق دارید و این امر را میتوانید با تامین دلیل و رجوع به کارشناس به اثبات برسانید