مشاوره حقوقی رایگان - تخریب خودرو

ماشین بنده جلوی ماشین شخصی پارک شده بود و مانع خروج وی شده و طی بحث وگفتگو با ایشان ماشینم را بر نداشتم و رفتم و ایشان با ماشینش به ماشین من ضربه زد که فیلمش هم هست و هر دو از هم شکایت کردیم و من هم به تلافی هر چی پلیس راهور و 110 زنگ زد ماشینم رو بر نداشتم لطفا بفرمایید حکم هر دومون چی میشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم تخریب عمدی به وقوع پیوسته است و شما می‌توانید نسبت به شکایت اقدام نمائید.