مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام من هیچگونه رابطه جنسی نداشتم اما وقتی به پزشک زنان مراجعه کردم گفتن پرده شما اسیب دیده حالا من برا گرفتن گواهی برم پزشک قانونی تشخیص میده که رابطه جنسی نداشتم؟ و برای اینک برم پزشک قانونی باید نامه خاصی از دادگاه بگیرم؟ ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

یزدان گلمحمدی

یزدان گلمحمدی :

استان :

سلام آسیب دیدن پرده بکارت ممکن است در اثر صانحه و یا آسیب دیدگی ورزشی نیز ایجاد گردد و لزوما وجود رابطه جنسی تنها راه از میان رفتن آن نیست به هر صورت پزشکی قانونی می تواند وجود یا عدم وجود رابطه جنسی را تشخیص دهد ولیکن دادگاه در حال حاضر نامه ایی به شما نمی دهد مگر آنکه مورد اتهام قرار بگیرید یا دعوایی ازجمله تدلیس در نکاح برعلیه شما مطرح شود عموما دادگستری فقط درجایی صلاحیت رسیدگی دارد که امر ترافعی باشد یعنی دعوایی حادث شود

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
میتونید به پزشک دیگه ای مراجعه بفرمایید.عموما باید پرونده تشکیل بشه تا شما بتونید از پزشکی قانونی استفاده بفرمایید و اینکه آسیب پرده بکارت لزوما از رابطه جنسی محقق نمیشه و ممکن هست دلایل دیگه ای داشته باشه

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

تشخیص داده نمیشه
ولی نامه میتونیدبگیریدازپزشک زنان