مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید قرارداد

با سلام و تشکر
من در یک شرکتی کار میکنم که قرارداد یکساله می بندد، یک ماه و نیم پیش قرارداد ما تمام شد و بنده تا الآن منتظر قرارداد جدید بودم که گفتند تمدید نمیکنیم، حالا گذشته از اینکه بنده یک ماه و نیم بدون قرارداد کار کرده ام، نمیدانم چه حق و حقوقی به بنده تعلق میگیرد ضمن اینکه با توجه به اینکه زمان اقدام برای بیمه بیکاری یکماه بعد از اتمام قرارداد است الان که حدود دوماه گذشته من چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام عملا قرارداد شما تمدید شده است.

پرسشگر :

خوب کارفرما خیلی راحت کارکرد من رو پاک میکنه، هیچ مدرکی هم ندارم که اونجا کار کردم بیمه هم نریخته

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام شما باید به اداره کار شکایت کنید کارفرما محکوم به پرداخت حق بیمه این دو ماه خواهد شد و پس از آن نسبت به بیمه بیکاری اقدام فرمایید