مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید قرارداد بعد از 9 سال

سلام من در یکی از شرکتهای نفتی به عنوان نیروی حراست مشغول به کار بودم بعد از عوض شدن رئیس حراست و طبق معمول اوردن فامیل ها بنده را بعد از 9 سال سابقه عدم نیاز نیرو اعلام کرده و بیرون انداختند در صورتی که بعد از بنده دوباره نیرو استخدام کردند ایا میتونم شکایت کنم و دوباره به کارم برگردم ممنون از شما.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ابتدا درخواست بازگشت به کار دهیو و یا حقوق بیکازی دریافت کنید که زمان را از,رست ندهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید از طریق اداره کار شکایت خود را مطرح نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید در اداره کار ، درخواست بازگشت به کار را مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر قرارداد شما شفاهی بوده کارگر دائمی محسوب می شوید و می توانید از اداره کار درخواست بازگشت به کار را بخواهید و درخواست بیمه بیکاری هم بدهید تا حقوق دوران بیکاری دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.