مشاوره حقوقی رایگان - آیا گزارش اصلاحی بعد از صدور رای نفقه جاریه مانع از طلاق گرفتن به علت ترک نفقه می باشد؟

باسلام- بنده رای نفقه جاریه را گرفته ام و صبر کردم که شش ماه بگذرد تا بتوانم ضمیمه دادخواست طلاق بنمایم و از این طریق بتوانم طلاق بگیرم ناگفته نماند که بعد از شش ماه از صدور رای دستور جلب همسرم را گرفتم و ایشان را به زندان انداخته ام و همسرم در مدتی که زندان بوده اند دادخواست اعسار از پرداخت یکجای نفقه جاریه داده اند و در جلسه گزارش اصلاحی صادر گردید که ماهیانه پانصد هزار تومان را پرداخت نماید. اکنون که می خواهم رای نفقه را ضمیمه دادخواست طلاق کنم از وکیلی مشاوره گرفتم که فرمودند به علت صدور گزارش اصلاحی نمی شود از این طریق طلاق بگیرم. لطفا راهنمایی بفرمایید و آیا راهی وجود دارد که با این رای نفقه جاریه بشود طلاق گرفت؟ ایا این جمله صحت دارد که بعد از گذشت یکماه از رای گزارش اصلاحی و نپرداختن نفقه میشود رای اصلی نفقه را ضمیمه کرد و طلاق گرفت. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله می توان شکایت کرد اگر رای ترک انفاق داشته باشید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بله اگر زوج پس از اجرای حکم پرداخت نکردند میتوانید اقدام کنید