مشاوره حقوقی رایگان - اجرای مدنی

سلام حدود دو سال پیش یه خونه خریدیم که خونه مشکل داشت و از فروشنده شکایت کردیم و فروشنده هم از ما شکایت کرد که نهایت با توافق همدیگه به هم رضایت دادیم و از نظر مالی باهم به توافق رسیدیم، به عبارتی با رضایت طرفین به هم، رضایت دادیم و شکایت ها رو هر دو طرف یعنی هم خریدار هم فروشنده پس گرفتیم و کارش تموم شد. الان برام پیام اومده پرونده به شماره فلان و بایگانی فلان به شعبه 3 اجرا مدنی- مجتمع باهنر واصل شد، در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد. این یعنی چی؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

در صورت استرداد دادخواست میبایست توسط دادگاه قرارصادر میکردید اگر قرار صادر نشده یعنی پرونده توسط یکی از طرفین پیگیری شده ویا ممکن است توافق شما منجر به صدور گزارش اصلاحی شده باشد که این گزارش حالا به اجرا احکام رفته باشد ویا ممکن است این اخطار مربوط به این معامله نباشد