مشاوره حقوقی رایگان - تصرف غیرمجاز شالیزار، فوت متصرف، وراث و تکلیف بازپسگیری

باسلام و احترام : براساس استعلام از جهاد کشاورزی و تایید از امور فنی در سال 81 طرح تجهیز نوسازی اراضی شالیزار صورت گرفت، مقدار مساحت 572 متر مربع زمین عمدا یا سهوا برای خانم منظور گردید. وی از افزایش زمین کاملا آگاه و مطلع بود و تا زمان قید حیاتش از عواید محصول بهره برداری و از مسترد مال غیر امتناع می ورزید. وی در سال 94 فوت کرد وراث حین الفوتش شامل سه فرزند ذکور و سه فرزند اناث میباشد و آنها هم حاضر نیستند ملک مورد نظر را رفع تصرف نمایند و هیچ اقدامی جهت همکاری با من انجام ندادند. شالیزار آن مرحومه سهم الارث پدری و مقدار مساحت آن در صلح نامه مشخص و قید گردیده و تصرف زمین بی شک محرز است. او در سال 94 فوت کرده و در ادامه متصرف توسط 6 وراث حتی بدون اخذ انحصار وراثت منحصر در گذشته و بدون هیچگونه مدرکی همچنان به فعل ارتکابی مجرمانه تصرف ادامه میدهند. چگونه میتوانم زمین مزروعی را از آنها پس بگیرم؟ برای گرفتن حصر وراثت از آنها از چه راهی باید وارد شد تا آنها را اجبار و اقدام به اخذ انحصار وراثت فوت مادرشان کرد؟ چگونه باید آنها را محکوم کرد و سپس 19 سال اجرت المثل مطالبه کرد؟ با شکایت کیفری یا حقوقی؟ عنوان و مفهوم شکواییه یا دادخواست چه موارد قانونی و محاکمه پسند باید در آن نگارش شود؟ آیا با شکایت الکترونیکی قضایی هم میتوان اینکار را انجام داد؟ مستدعیست با پاسخ واضح و شفاف و توضیحات مقامات محترم، یاری و مساعدت لازم معمول فرمایید. باکمال تشکر

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام شما به عنوان ‌ذینفع می توانید درخواست‌ انحصار وراثت بدهید و‌علیه وراث مطالبه اجرت المثل از طریق دفتر خدمات قضایی الکترونیک بدهید