مشاوره حقوقی رایگان - بابت اختلاف با مدیر ساختمان

سلام آپارتمانی را دو سال پیش خریدم و حدود 20 ما آسانسور آن نصب شده، من در زمان اولیه که کمی رفت و آمد داشتم هزینه نگهداری و.... را پرداخت کردم، از آنجا که تصور میکردم چون حضور ندارم و ساکن نیستم و اسباب کشی نکردم هزینه شارژ نباید پرداخت کنم، در هر صورت نبودم و خبری هم نداشتم تا تازگی متوجه شدم یکی از چند ساکن که نمیدانم چطور و کی مدیر شده و با انکه میتوانستند مرا مطلع کنند اما بی خبر مدیر شده و حدود یک سال اسانسور طبقه ما را قطع کرده، اکنون هم میگه باید پول شارژ همه این مدت را بدهید، سوالم اینه ایشان میتواند بدون حضور مالک یکی از 4 واحد مدیر شود، ایشان میتواند بدون هیچ اطلاع و فقط بخاطر پول شارژ در حدود 200 هزار تومان انشعاب آسانسور را قطع کند.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
هزینه های مشترک اپارتمان حتی درصورت خالی بودن واحد قابل وصول هست