مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام و خسته نباشید
من با اقایی عقد کردم و نامزدم و بعد از چند روز ایشون پشیمون شدن از ازدواج و من هنوز در خانه پدری هستم . منم شکایت کردم و الان حکمه قطعی نفقه رو گرفتم و مهریه ام رو گذاشتم اجرا . میخواستم ببینم دادگاه چقد طول میکشه حکمه طلاقو بده ؟؟؟ و برای گرفتن طلاق، قبل از طلاق رفتن به مشاوره طلاق اجباری هست؟؟؟ و باید برگه عدم سازش باشد تا قاضی حکمه طلاقو بده؟؟؟
و در مشاوره طلاق چه سوال هایی میپرسن تا برگه عدم سازش رو بدن؟؟؟
برگه عدم سازش برای تمام شهرهاست یا فقط برای دادگاه های خانواده تهران هست؟؟

پاسخ ها :

هانیه رمضانی

سرکار خانم هانیه رمضانی :

سلام حجم سوالات زیاد هست لطفا در خصوص مشاوره شفاهی تماس بگیرید