مشاوره حقوقی رایگان - در جاده اصلی در حال رانندگی بودیم

در جاده اصلی در حال رانندگی بودیم که من پشت سر پراید بودم هردومون یه مسیر داشتیم وقتی از اصلی داخل فرعی شدیم من ازش سبقت گرفتم جاده فرعی هم خاکی بود من سبقت گرفتم و به راهم ادامه دادم متاسفانه پراید که ازش سبقت گرفتم دوکیلومتر بعدش سر پیچ واژگون شده افسر پلیس راه هم نیومده فقط کلانتری اومده راننده پراید واژگون شده میتونه شکایت کنه که از من سبقت گرفته گرد و خاک شده مو جلومو ندیدم اگه شکایت کرده باشه می‌تونه ادعا کنه؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
صرف شکایت حقی برشخصی اثبات نمی شود حتی درصورت شکایت باید این موضوع اثبات شود