مشاوره حقوقی رایگان - سوراخ کردن شماره شاسی

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی
حدود 15 روز پیش یه پراید 83 خریدم توی تعویض پلاک فهمیدم پنج تا از 13 شماره ی حک شده ی بدنه سمت راست ماشین سوراخ شده و گفتن احتمالا اتاقش تعویض هستش.
الان کارم توی آگاهی گیر کرده .
صاحب اصلی ماشین یه فرد معتادیه که بعد از اون دو نفر دیگه این ماشین رو داشتن و از وجود این قضایا بی خبر بودن .
اگه ماشین تعویض پلاک نشه چیکار باید بکنم ممنون ازتون؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا طی اظهارنامه رسمی به فروشنده اعلام کنید خواهان فسخ معامله و استرداد ثمن هستید. اگر قبول نکرد دادخواست تائید اعلام فسخ معامله به علت خیار عیب و استرداد ثمن را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما می توانید ابتدا یک اظهار نامه مبنی بر فسخ ماشین
و استرداد ثمن بیع با قید مدت برای فروشنده ارسال نمایید و سپس دادخواست فسخ به علت خیار عیب و هزینه دادرسی و خسارات تقدیم نمایید