مشاوره حقوقی رایگان - تعویض اطاق

باسلام خدمت کارشناسان بنده یه پیکان خریدم مدل 70شماره اطاق پاک شده بود بردم تعویض پلاک اونها نامه دادند برای اداره آگاهی اداره آگاهی گفت حک شماره اطاق پوسیدگی دارد وخوانا نیست واطاق اصالت ندارد آیا خودرو تعویض پلاک میشه خودم نرفتم تعویض پلاک گفتم نکنه خودرو را توقیف کنند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید از مرکز تعویض پلاک پیگیری کنید

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

پس از بررسی های لازم در آگاهی چنانچه جرمی کشف نگردد باید تعویض پلاک شود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام موضوع را از پلیس راهنمایی و رانندگی و کمیسیون ماده 30 پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر برای تعویض پلاک باید از راهنمایی و رانندگی اجازه تعویض پلاک اخذ نمایید

یک وکیل :

با سلام
امکان تعویض پلاک نخواهید داشت.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید پیگیری کنید تا برطرف شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا تعویض پلاک نمی گردد