مشاوره حقوقی رایگان - چک

باسلام چکی که بعد از مسدود بودن حساب باز شده و وصول شده بعد از یک ماه میشه روز شکایت مال نامشروع کرد اثبات مال نامشروع برعهده صاحب حساب است یا وصول کننده ایا شهادت شهود قابل استناد است باتشکر

پاسخ ها :

علي  حداديان

علي حداديان :

استان :

سلام ارائه ادله شکایت برعهده شاکی هست جهت تنظیم شکواییه وجمع اوری ادله درصورت تمایل به شماره 09190930540 تماس بگیرید