مشاوره حقوقی رایگان - چک مسدود شده با عنوان مفقودی

سلام يك چك بابت ضمانت ( البته قيد نشده بابت ضمانت و در وجه خودم صادر شده ) از شخصي دريافت كرده بودم كه تاريخ هم نداشته الان بابت خسارتي كه زده خواستم چك رو تاريخ بزنم و چك رو پاس كنم كه متوجه شدم چك رو اعلام مفقودي زده و مسدود كرده راهكار چي هست و الان بايد چيكار كنم ايا امكان شكايت كيفري وجود داره؟ بابت خسارت و ضرر و زيان هم مدرك دارم ازش

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام چک تضمینی را شکایت کیفری نمی توان کرد. امکان شکایت حقوقی با مستندات و مدارک هست.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر اثبات نمایید خلاف واقع گفته میتوانید شکایت کیفری و حقوقی خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با اثبات ضمانتی بودن و عدم انجام تعهد می توانید مطالبه نمایید