مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه از برادر

سلام وخسته نباشید
برادرم به خاطر بدهی که به بنده داشت یک چک صیادی که مال کس دیگری بود وبه اسم برادرم ثبت شده بود واونیز به اسم بنده ثبت کرد وبعدا مشخص شد که این چک رو بعد از ثبت به اسم بنده مسدود شده به دستور قاضی مثل اینکه برادرم با صاحب چک مشکل حقوقی دارد والان هیچ کدوم پاسخ گو نیستند و 2ماهی از سررسید چک میگذرد من الان چیکار کنم
آیا میتوانم پولمو بگیرم .باتشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قطع نظر از چک صیادی مورد اشاره در متن سوال، به استناد فیش‌های واریزی جهت قرض به برادر خویش، دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.