مشاوره حقوقی رایگان - استشهاد

با سلام

بنده سوالم این هست که زیر استشهادی رو امضا کردم که مربوط به شهرداری میشود .

متن استشهاد هم به این صورت بود که ساختمان روبه رویی بهداشت هست و به مدت دو سال هست که فعالیت میکند و قبل از آن فاقد بهره برداری بوده است .

ساکن همان ساختمان را به چه دلیل دقیق نمیدانم بخاطر پسماند .. شهرداری پول خواسته و آنها این استشهاد را تنظیم کرده اند.
آیا برای من مشکلی پیش می اید و یا من را به شهرداری احضار میکنند .

من کارمندم و مهر دفتر را زده ام.

پاسخ ها :

امضای استشهاد استشهاد