مشاوره حقوقی رایگان - معلولیت در دوران خدمت

با سلام من در دوران خدمت دچار تب شدید شدم و علی رغم بیان این موضوع با واحد بهیاری متاسفانه به دلیل عدم توجه به گفته های من این تب شدید باعث آسیب به عصب‌های بنده و در نتیجه فلج اینجانب از ناحیه هر دو پا گردید سوال من این است که آیا به بنده دیه ای به خاطر قصور پزشک تعلق میگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
به معاونت درمان شهرستان مخل خدمت مراجعه كرده و از پزشك و پرستار مربوطه شكايت كنيد
مضاف بر اينكه همزمان بايد شكايت خود را با موضوع قصور پزشكي در دادسراي عمومي نيز مطرح كنيد