مشاوره حقوقی رایگان - حمل ماری جوانا

سلام، خسته نباشید.
بنده رو هفته گذشته با یک کیلو گل (ماری جوانا) در فرودگاه امام دستگیر کردند و وثیقه دویست میلیونی خواستند که اون موقع نداشتم و به زندان رفتم سه روز زندان بودم و بعد سند گذاشتم و بیرون اومدم.
هنوز حکمی صادر نشده است و با در نظر داشتن این که بار اول من بوده است و همه جنس رو برای خودم اعلام کردم، چه حکمی در نظر گرفته خواهد شد؟
پیشاپیش از شما تشکر میکنم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
2 تا 5 سال حبس و 15 تا 60 میلیون ریال جزای نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق .
موفق باشید