مشاوره حقوقی رایگان - ماری جوانا بازداشت در فرودگاه دیگر

برادرم اسفند 400 با 1800 گرم ماری جوانا که متعلق به شخص دیگری بوده در فرودگاه استانبول دستگیر و جرم را با عنوان برای مصرف شخصی اش به عهده گرفت و با وعده ی اینکه وکیل جلسه ی دوم و سوم دادگاه بیرون میارتش امروز با حکم 16 سال و 8 ماه محکوم شد البته دانسته این کارو انجام داد ولی قرار بود 800 گرم ماری جوانا رو با خودش ترکیه ببره که هنگام دستگیری متوجه مقدار شد حال خالص این مقدار 1300 گرم تو پرونده درج شد برادرم بار دوم هستش که ترکیه میره ورزشکار حرفه ای هست و این بار هم برای همون کار و ورزش رفت و مدارک و شوهای ورزشی که در شهرهای ترکیه اجرا کرده و گواهینامه ی مربوطه در پرونده درج شده باتوجه به میزان حکم بریده شده میتونه الان عنوان کنه مواد متعلق به او نبوده در ضمن اون شخصی مواد متعلق به او بوده در حال حاضر به جرم قاچاق داروهای غیرمجاز بدنسازی در زندان میباشد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت اگر رای قطعی نیست حقیقت را مطرح کند