مشاوره حقوقی رایگان - حمل ماری جوانا در پرواز

سلام. من ماری جوانا مصرف میکنم میخوام برم دبی با پرواز امارات، میخوام بدونم اگه به میزان خیلی کم با خودم بخوام ببرم برای پرواز مشکل ساز میشه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از حراست فرودگاه ممکن است مانع شوند و امنیت پرواز از خروج شما ممانعت بعمل اورد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله قطعاً اگر متوجه بشن دستگیر می شوید و مجازات دارد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما ماری جوانا ماده مخدر است و حمل و نگهداری آن قابل مجازات می باشند در صورتی که در محیط فرودگاه و یا در زمان ورود به گیت دستگیر شوید موضوع به دادگاه انقلاب منعکس می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام قطعا در فرودگاه مشخص خواهد شد و دستگیر خواهید شد و به دادسرا معرفی خواهید شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جواب واضح هست بله و منجر به بازداشت شما خواهد شد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

حمل و نگهداری آن جرم می باشد و مستوجب مجازات برای شما است

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.پرواز امارات قوانین خیلی سخت گیرانه ای در رابطه با این موارد دارد و حتی همراه داشتن قرص کدئین،خودکار وایپ و ماری جوانان طبی هم جرم است.موفق باشید.

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام حتما برای شما مشکل ساز میشه از اینکار اجتناب نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
در مبدا و مقصد جرم انگاري شده و مجازات حبس دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

به هر میزانی باشه دارای مجازات می باشد

تا پنجاه گرم، تا سه میلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق
بیش از پنجاه گرم تا پانصد گرم، پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد و چهار ضربه شلاق
بیش از پانصدگرم تا پنج کیلوگرم، پانزده میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و چهل تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و دو تا پنج سال حبس
بیش از پنج کیلوگرم تا بیست کیلوگرم، شصت تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس و در صورت تکرار برای بار دوم علاوه بر مجازاتهای مذکور، به جای جریمه مصادره اموال ناشی از همان جرم، و برای بار سوم اعدام و مصادره اموال به استثناء هزینه تامین زندگی متعارف برای خانواده محکوم
بیش از بیست کیلوگرم تا یکصدکیلوگرم، علاوه بر مجازات مقرر در بند 4 به ازاء هر کیلوگرم دو میلیون ریال به مجازات جزای نقدی مرتکب اضافه می‌گردد و در صورت تکرار اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم