مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ضرب و جرح همسر

با سلام و خسته نباشید. اگر زن مورد کتک کاری و کبودی بدن قرار بگیرد، میتواند با عکس گرفتن از روی کبودی بدن شکایت کند و حق طلاق رو بگیرد؟ همچنین چند بار این کارو کرده است ولی زن شکایت نکرده با فحش هایی بد، دیوانه بازی، خرد کردن و پرت کردن وسایل را انجام میدهد و غیر قابل تحمل هست. این مرد آدمی هست که اختیار زندگی اش رو ندارد و همه اش به حرف دور و اطراف زندگی میکند. با این اوصاف شرایط طلاق را دارد؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که رفتارزوج به گونه ای است که باعث عسروحرج زوجه میشود میتوانددادخواست طلاق به دلیل عسروحرج بدهد

مرتضی فتحی نژاد کرمانی

جناب آقای مرتضی فتحی نژاد کرمانی :

سلام و درود.خانم ها برای طلاق باید یکی از شروط مندرج در سند ازدواج رو اثبات کنند.در مورد ضرب و جرح حداقل بایستی یک حکم قطعی محکومیت برای زوج وجود داشته باشه.به صرف عکس ار آثار ضرب نمیشه طلاق گرفت