مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی تیر برق

سلام. قبلا در روستای پدری خانه ای ساختیم که در آن زمان هنوز برق نداشت. اداره برق در جلوی خانه تیر برق نصب نموده است و حالا که میخواهیم حیاط درست کنیم میگویند نمیشود چون تیر برق در وسط حیاط خانه قرار میگیرد. لطفا راهنمایی کنید آیا جابجایی تیربرق با این شرایط بر عهده ما هست یا نه؟ چون آن زمان که ما خانه ساختیم برق نبوده است.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اداره برق ملزم به جابجایی تیر برق است و در صورت عدم اقدام می توانید از دادگاه الزام اداره برق را بخواهید