مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی تیر برق

سلام در روستای در سال 1384 طرح هادی اجرا شده هم اکنون به مرکز بخش وهم به شهر ارتقاء یافته ولی تیرهای برق در معابر قرار دارند خط 20وشبکه داخلی تاکنون هیچ اقدامی صورت نگرفته در این خصوص راهنمایی فرمایید باتشکر شهروند

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به اداره برق منطقه مراجعه فرمایید . در ضمن به ادارات مرتبط شهرداری و فرمانداری نیز اطلاع دهید ،

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بخشداری و استانداری پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به بخشداری و فرمانداری شهرستان مربوطه رجوع کنید و اداره برق....

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا به اداره برق و صورت عدم رسیدگی به فرمانداری محل مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره برق یا شهرداری پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
برای جابجایی تیرهای برق در معابر و روستاها باید با شرکت توزیع برق محل تماس گرفته و درخواست جابجایی تیرهای برق را به آن‌ها ارائه کنید. شرکت توزیع برق محل مسئولیت نصب، تعمیر و نگهداری شبکه توزیع برق در مناطق خود را بر عهده دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق بخشداری و فرمانداری شهرستان اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار پیگیری کنیم بهتر است ابتدا با کارشناس مربوطه در این زمینه نظر خواهی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود ابتدا به اداره برق مراجعه نمایید سپس از طریق بخشداری و استانداری موضوع را پیگیری کنید