مشاوره حقوقی رایگان - جابجایی تیر برق مزاحم

اولین قدم چیست
به شهرداری و 137 زنگ زدم گفتند وظیفه اداره برق است
اداره برق پاسخ درستی نداد وقطع کرد

در سامانه تهران من آیتم تیر برق مزاحم نیست.
دیشب باز یک ماشین دیگر با تیر برق تصادف کرد و پلیس آمد و صورتجلسه کرد
هر بار در همین مرحله متوقف میشود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اهالی محل استشهادیه تهیه کنید و ببرید نزد رییس اداره برق منطقه و تماس با 220 هم اگر پاسخ نداد از او شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول ا تامین دلیل کنید تا مشخص شود که وجود تیر موجب تثادمات هست و بعد اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دادگاه محترم حقوقی موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر تیر برق در ملک شخصی
شما گذاشته شده است شما باید دادخواست مناسب به طرفیت اداره برق منطقه مطرح نمایید و درخواست نمایید که تیر برق جا به جا گردد و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اولین قدم کارشناسی این موضوع که باید از طریق تامین دلیل انجام شود سپس باید از طریق اداره برق بررسی لازم را انجام دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره برق حضورا پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر باید از طریق دادگاه الزام به جابجایی تیر برق با جلب نطر کارشناس را به طرفیت اداره برق مطرح کرد و البته ذینفع بودن خواهان باید محرز باشد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

به همکاران وکیل شهرتان به صورت حضوری مراجعه نمایید تا با تشخیص ارگان ذیصلاح جهت طرح دعوی علیه ایشان،موضوع را در محاکم قضایی پیگیری نمایند تا زودتر و بهتر به نتیجه برسید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از اقدام به طرح دعوی کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

از شهرداری و اداره برق به دادستانی شکایت کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

شما میتوانید به اداره برق مراجعه کرده و درخواست جابجایی تیر برق را بدهید ، اما هزینه ی جابجایی تیر برق را احتمالا از شما در خواست میکنندکه بپردازید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

بهتر است ابتدا با شرکت برق محلی تماس بگیرید و این مسئله را با آنها مطرح کنید. شما می‌توانید از طریق تماس تلفنی، ارسال اظهارنامه یا حضور شخصی به دفتر شرکت برق مربوطه، این موضوع را به آنها اعلام کنید و درخواست جابجایی تیر برق را داشته باشید. درخواست شما باید به صورت رسمی باشد و شما باید مدارکی را که نشان دهنده اینکه تیر برق مزاحم است، ارائه دهید.

اگر شرکت برق محلی به درخواست شما پاسخ نمی‌دهد یا مشکل را حل نمی‌کند، می‌توانید با شهرداری محلی تماس بگیرید و این موضوع را به آنها اعلام کنید. شهرداری ممکن است بتواند تحت قانون و مقررات محلی به شما کمک کند و مشکل را حل کند.
اگر شهرداری هم پاسخگو نبود به دادگاه مراجعه کنید

در هر صورت، بهتر است به طور مداوم پیگیری کنید و درخواست خود را با مدارک مورد نیاز اثبات کنید تا بهترین نتیجه را برای رفع مشکل خود بدست آورید.