مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شعبه رسیدگی به پرونده

سلام. در سال 97 دادخواست تقسیم ترکه را به یک مجتمع قضایی خانواده در تهران ارجاع دادم ولی هنوز رسیدگی موثری صورت نگرفته است. آیا میتوانم دادخواست خود را به مجتمع قضایی خانواده دیگر یا شعبه دیگری در همان مجتمع ارجاع دهم؟

پاسخ ها :

سیدمصطفی صمدی

جناب آقای سیدمصطفی صمدی :

سلام
اولا پیگیری کنید چرا اینقدر طول کشیده ثانیا حتما اقداماتی صورت گرفته و پرونده بمدت سه سال بلاتکلیف نیست،امکان‌تغییر شعبه رسیدگی کننده وجود ندارد مگر از موارد دادرس دادگاه و عدم صلاحیت محلی باشد.موید یاشید