مشاوره حقوقی رایگان - تغییر شعبه رسیدگی به پرونده

سلام
در یک پرونده مطروحه علیه من همسر قاضی وکیل طرف من در یک پرونده دیگر است آیا میتوانم درخواست رسیدگی در شعبه دیگر بکنم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر از موانع باشد اعلام فرماييد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر امکان تغییر شعبه وجود ندارد
در همان شعبه باید رسیدگی شود ولی این موضوع از مواردی است که وکیل حق وکالت در آن شعبه را ندارد
شما باید کتبأ به قاضی اعلام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید اعتراض داشته باشید اعتراض خود را نوشته و طی یک لایحه به شعبه ارسال کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است. از جهات رد دادرس محسوب می‌شود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
بله میتوانید ایراد رد دادرسی نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله از جهات رد دادرس و در صورت رسیدگی قاصی به پرونده ای که همسرش در ان وکیل است و به شعبه ای دیگر ارجاع ندهد هم برای وکیل و هم برای قاضی تخلف و قابل پیگرد است.