مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک ضمانت

سلام، وقتتون بخیر. من دو سال پیش بابت قرارداد کاری یک چک ضمانت دادم. (در وجه ضمانت به مدت دو سال) الان که از کار بیرون اومدم بعد از دو سال اقدام کردم که چک رو بگیرم ولی چک رو گم کرده بودند میخواستم ببینم چطوری میتونم بابت گم شدن چک اقدام کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به همراه شخصی که مسئولیت داشته به دفتراسناد رسمی مراجعه کنید و از ایشان اقرار نامه مبنی بر مفقودی چک اخذ کنید