مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو ثبت نام شده

سلام، خسته نباشید. اسم من در قرعه کشی خودرو بیرون اومد و مادر من برای من چهل میلیون به حساب ریخت و من به حساب شرکت ریختم و بعد از دعوت نامه از کارت مادرم مابقی پول را ریختم. در حالی که هیچ قراردادی یا چیزی بین ما نیست و مادر آن را به عنوان کادو برای من ریختند. ولی الان شکایت به تنظیم سند به اسم ایشون کرده است و رسید بانکی گرفته است که من ریختم. الان باید چی کار کنم؟ ایشون در شکایت گفته از اول باید به اسم من میبود ولی ایشان سوء استفاده از اعتماد من کرده است. در حالی که خودشون میدونستند و من مرتکب هیچ گناهی نشده ام. ایشون خودشون ماشین دارند و زود در بنگاه برای فروش گذاشتند. در شکایت نوشتن شاهد دارم. در حالی که من شاهد دارم که ایشون خودشون با هیچ شرطی پول ماشین رو به عنوان کادو برای من ریختند. ممنون میشم بدونم در دادگاه چی کار کنم؟

پاسخ ها :

اثبات مالکیت خودرو ثبت نام شده مالکیت خودرو خودرو ثبت نام شده خودرو