مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ماشین

سلام و ‌خسته نباشید عرض میکنم.‌ من یک سال پیش با یک شخصی یک دستگاه ماشین به صورت شراکتی با کارت ملی برادر شریکم ثبت نام کردیم. با اطلاع و رضایت کامل برادر شریکم،
به صورتی که برای مدارک یک برگ چک و یک وکالتنامه در قبال شرکت ایران خودرو لازم بود، که برادر شریکم با رضایت کامل این مدارک را همراه با کارت ملی شناسنامه گواهی نامه قبض منزل را در اختیار ما قرار داد. این رضایت در حضور شاهدین هم اتفاق افتاده است. بعد از دریافت مدارک، پول از سمت بنده به شرکت پرداخت شد؛ و بعدا شریکم نصف پول رو از طریق بانک در حسابم واریز کرد.
هنگام تحویل ماشین پلاک ها باید از راهنمایی و رانندگی تحویل گرفته میشد. که برادر شریکم پلاک ها تحویل گرفته و در اختیار ما قرار داد.
الان بعد از یک سال که من برای سند نزدنش مراجعه کردم، ادعای مالکیت ماشین را دارد .
در طول این یک سال چندین بار پیگیر سند شدیم که از ما در قبال کارت ملی که داده، تقاضای وجه نقد میکرد. ولی الان وجه نقد را نیز قبول نکرده و ادعای مالکیت ماشین را دارد.
با توجه به دلایل بالا و داشتن شاهدین برای موضوع اتفاق افتاده، آیا بنده میتوانم اثبات مالکیت بکنم یا خیر؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با توجه به صحبتهای شما بله نیاز به دادخواست دارد