مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت خودرو

سلام وقت بخیر. من سال 99 دنبال خرید ماشین بودم که در همان مواقع حواله ماشین از ایران خودرو به نام مادر زنم که به اصرار ما نمی‌توانیم پولش را جور کنیم بیا برای خودت بردار پول ماشین را واریز کردم و ماشین را تحویل گرفتم اما قولنامه را به اسم خودم تنظیم نکردم برای استفاده از گواهینامه برای حواله ای دیگر تا الان که بین من و همسرم اختلافی روی داده و مادرزنم رفته شکایت کرده و دنبال ماشینی هست که در اصل مال منه ممنون میشم راه گرفتن ماشینی که متعلق به خودم هست را هکارش را توضیح دهید. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی و یا دست نوشته ای دارید میتوانید دادخواست تحویل خودرو دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید اثبات نمایید که مالک خودرو شما هستید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از جنبه شرکتهای خودروسازی نظیر ایران خودرو و سایپا اقدام شما خلاف قانون است ولی جدای از این مساله میتوانید با اثبات قرارداد بیع در دادگاه حقوقی، مالکیت خویش را به اثبات برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما با توجه به اینکه قرارداد به نام شما تنظیم نشده صرفا می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.
اگر دلیل یا شاهد دارید شما خریداری کرده اید می توانید را ماشین را از همسرتون تحویل بگیرید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید بتوانید ثابت کنید که ثبت نام کننده و واریز کننده پول شما بودید اما‌اگر فقط پول را واریز کردید فقط میتوانید پول را پس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا میتوانید مطالبه پول پرداختی را به جهت ایفای ناروا مطالبه کنید یا اثبات وقوع بیع دهید که اولین راه بهتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت داشتن مدارک و شواهدی دال بر مالکیت می توانید با اثبات مالکیت اقدام نمایید در غیر این صورت صورت و به استناد پرینت واریز می توانید مطالبه وجه نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند راه دفاع از حقوق شما وجود دارد
وانگهی می‌بایست دادخواست دهید
اما نتیجه گیری دشوار است مگر دلایل محکمه پسند داشته باشید....

محمد داودی

جناب آقای محمد داودی :

سلام واحترام
آیابرای واریزپول مدرکی داریدکه شخصا وازحساب خودواریزکرده اید؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اثبات مالکیت در مورد شما نتیجه ای ندارد به علت اینکه سند بنام مادر خانم شماست اگر میتوانید با شواهد و دلایل اثبات توافقات فی مابین و انتقال را داشته باشید اقدام کنید در غیر اینصورت باید مبالغ واریزی را مطالبه کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
دادخواست تنفیذ عقد بیع و اثبات مالکیت بدهید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مستندات مربوط به واریز وجه جهت خرید خودرو را ارایه کنید بهرحال شما علی الاصول بابت خرید ماشین پول پرداختید و این پولها را از طریق سیستم بانکی واریز کردید درسته؟خب همین مدرک نشان میده شما ماشین را خریدین.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با استناد به شهود و تصرفات خود ، دادخواست اثبات وقوع بیع مطرح کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از نظر قانون مالک اتومبیل مادر خانم شما می باشد .
اگر ادعای وجه دارید می توانید دادخواست مطالبه وجه پرداختی را تقدیم دادگاه نمایید .

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه رسید واریزی به حساب شخص دارید ، یا شاهدی و یا دست نوشته ای مبنی بر متعلق بودن خودرو به خود را دارید میتوانید دادخواست اثبات مالکیت طرح نمایید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

فقط میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید مکرآنکه ثابت کنیدازطریق شهودیادستنوشته که مالک خودروهستیدکه اثباتش مشکل است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
البته که باید جزئیات بیشتری بررسی شود ولی برای حل این مشکل، شما نیاز دارید تا مالکیت خودرو را به نام خودتان ثبت کنید. برای این کار، می‌توانید به دادگاه در شهر خودتان مراجعه کنید و با داشتن مدارک لازم از جمله قولنامه فروش، گواهی‌های خودرو و هویت شناسایی، مالکیت خودرو را به نام خودتان ثبت کنید.

در این مرحله، برای تأیید و اثبات مالکیت خودرو نیاز به مدارکی مانند قولنامه فروش هست اگر شما قولنامه فروش را در اختیار ندارید باید با مدارک و شهود اثبات بیع کنید.

اگر مالکیت خودرو به نام شما ثبت شود، دیگر هیچ کسی نمی‌تواند ادعایی در مورد مالکیت خودرو داشته باشد و شما می‌توانید از خودرو به طور کامل استفاده کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت شهود و پرینت واریزی ها ادعای خود را ثابت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما باید بدوا اظهارنامه ای به ایشان ارسال و سپس سریعا دادخواست اثبات مالکیت تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نمایید با سلام می‌بایست بتوانید این موضوع را اثبات نمایید