مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک در صورت مفقودی قولنامه

سلام، خسته نباشید.
پدر من سواد ندارد و حدود 27 سال پیش از زمین های کشاورزی خودش به من واگذار کرده است. قولنامه ای نوشته شده است و چندین شاهد امضا کرده اند.
آدم هایی بودند که امضا نکردند ولی شاهد قولنامه بودند و مادرم، برادران و خواهران من بودند.
قولنامه مفقود شده است و هیچ چیزی از آن وجود ندارد.
پدر من در قید حیات هست ولی متاسفانه به دلیل بیماری نمیتونند حرف بزنند.
حالا برادر و خواهر ها مدعی شدند که از این زمین سهم داریم.
آیا راهکار قانونی وجود دارد که ثابت کرد این زمین به ما واگذار شده است و دیگران سهم نمیبرند؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید دادخواست اثبات وقوع بیع مطرح کنید و بعد از اثبات مالکیت خود دگر مشکل خاصی برای شما نخواهد بود.