مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت ملک در صورت مفقودی قولنامه

سلام
پدر بنده یک زمین قولنامه ای داره که الان فوت کرده
قولنامه مفقود شده
الان پدرم فوت کرده
با ورثه میخوایم اون زمین رو به اثبات برسونیم برا پدرم هست
چی کار کنیم ؟ چه دادخواستی به طرفیت چه شخصی بدهیم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید
البته سوال کامل نیست موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و بعد دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده مطرح نمایید و

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا انحصار وراثت سپس اثبات مالکیت الزام بت تنظیم سند و تحویل مبیع

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است زمین را در تصرف خود داشته باشید و استشهادیه از اهل محل و همسایه بگیرید که زمین متعلق به شما می باشد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابتدا گواهی انحصار وراثت دریافت نمایید و سپس دادخواست اثبات وقوع بیع و الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و یا وراث او البته با دلایل مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بدون داشتن وکیل نمی‌تونید این کار را انجام دهید موضوع اثبات مالکیت است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به طرفیت مالک قبلی ( فروشنده) دادخواست اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
معارضی برای زمین وجود ندارد فلذه طرح دعوا محلی از اعراب ندارد بنابراین تصرفات مالکانه خود را داشته باشید و در تحریر ترکه آن را بعنوان ماترک معرفی کنید و اگر دچار مشکل شدید بایستی مالکیت خود را به مرحله اثبات برسانید.

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

با شهادت شهود و اسناد پرداختی میتونید دادخواست اثبات وقوع بیع بدین

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. دادخواست اثبات مالکیت در دادگاه حقوقی.