مشاوره حقوقی رایگان - دریافت کسب و پیشه

سلام
پدر بنده مستاجر مغازه از سال 42 است ، طبق درخواست ما از دادگاه ، مالک اجازه ، تجویز منافع به غیر را به ما بدهد ، مالکین ورثه هستن بیش از 17 نفر ، پس از تشکیل دادگاه بیان کردن که فقط کسب و پیشه به ما تعلق می گیرد و حاضر به پرداخت آن هستند و ...
حکم صادره ماده 19 موجر مستاجر سال 56 ، همون تجویز منافع به غیر به نفع ما صادر شد ، البته مغازه کارشناسی برای کسب پیشه شد
حالا ما می خواهیم همون کسب و پیشه رو بگیریم و تمام و می دونیم طرف مقابل حاضر به پرداخت نیست .
حالا برای توقیف اموال پدر مرحوم این وارث و مزایده ما راضی هستیم
1 _ لطفا راهنمایی بفرمایید
2- در صورت پذیرش وکالیت این پرونده، از نظر زمانی و مالی چگونه مایل به همکاری هستید ،
ببخشید شماره تماس بنده در ثبت نام ثبت شده است .
از همیاریتان سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

میتوانید ملک را مطابق حکم دادگاه بفروشید و نیازی به وکیل دادگستری نیست