مشاوره حقوقی رایگان - تجویر منافع به غیر

باسلام و عرض ادب با رونوشت اجاره که اصل اجاره بابت ضمانت قرض نزد فرد قرض دهنده گذارده شده و اجاره نامه با سهم یکسان به دونفر بسته شده در پی دعوایی دو مستاجر شریک مغازه را دو قسمت کرده یکی از آنها متراژ کمتری با شغل نوشته شده در قرارداد و دیگری متراژ دوبرابر اما تغییر شغل ادامه داده فرد تغییر شغل داده یک سال قبل از فوت هر آنچه در تقسیم بندی متصرف کرده را به اقوام خود کلیدی و اینکه خریدار تمام بدهی ها را از جمله دارایی و اتحادیه و شهرداری و رضایت مالک را قبول مینماید و ثمن معامله توسط خریدار کامل دریافت میگردد بعداز چهار سال از قولنامه فروش وسه سال از فوت پدر ورثه میتوانند دادخواست تجویز منافع بغییر بدهند
در صورت مغایرت پایان کار شهرداری با وضعیت فعلی که در پایان 9 باب تجاری و رویتی 10 باب تجاری دیده میشود و علت آن و آخرین ساخت و ساز تبدیل یک باب به دو باب ذکر شده و ششصد میلیون تومان بدهی بعهده چه اشخاصی میباشد
حال با این رونوشت و این بدهی و البته بدهکاریهای دیگر قادر به تنظیم اجاره بنام دیگری بنا بدستور حکم قطعی دادگاه تجدید نظر امکان پذیر است
بدهی های مربوطه بر عهده کیست
چگونه بدهیها را به دادگاه اعلام کنیم
بدون مفاصا و پایان کار امکان اجرای حکم میسر است
چرا پس از ده ماه هنوز حکم اجرا نشده
یک دهنه در تصرف شخص قرض دهنده و یک دهنه با حیله سال 1401 تنها دوماه قبل از کارشناسی 5نفره بتصرف وراث قلابی در آمده با این مشکل چه باید کرد
از وکلایی که قادر به حل این مشکل به گونه ای که حق به حقدارش برسد دعوت به همکاری مینمایم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی قرارداد است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم مسائل ملکی بسیار تخصصی هستند و جهت جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه خود اظهار نظر دقیق نیاز به رویت اسناد و مدارک می‌باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام طرح دعواکنید ولی بسیار موضوع پیچیده ایست پیشنهاد میکنم بطرح سوال و پاسخ اکتفا نکنید